Първата по рода си групова настолна игра за развитие на емоционална интелигентност и житейски умения.
LikeWhen Настолна игра

Играта „LikeWhen”© е авторскa teambuilding игра, подходяща за лица над 14 години. Основна цел на играта е да сплотява участниците, което я прави много полезен ресурс за екипи в компании и институции, семейства, гимназисти и студенти.

Механизмът на играта включва обменът на преживявания и емоции през историите от живота на участниците. За целта се използват две специално създадени тестета карти.

“LikeWhen”© е приключение, в което са поканени всички хора от Вашия живот, на които държите. Крайна дестинация са добрите и здравословни човешки отношения помежду ви – нещо, безценно за всеки от нас, от което всички имаме нужда постоянно.

Играта развива екипните, житейските и емоционалните умения на играчите, но не е нужно да сте специалист по психология или EQ, за да я играете.

Регламентът на играта не е труден. Обяснен е в 10 ясни стъпки.

» Поръчайте играта от FUNtazia.bg

ИГРАЙТЕ СЪС СЕМЕЙСТВО, ПРИЯТЕЛИ, КОЛЕГИ

АВТОРСКА ИГРА, СЪЗДАДЕНА ОТ ЕКСПЕРТИ


Играта е авторски продукт на FUNtazia International - организация с дългогодишен опит в областта на социално-емоционалното изучаване. Тестовете с играта сред множество различни видове екипи показват красноречиво добри резултати.

БАЗИРАНА НА УТВЪРДЕНИ МЕТОДИКИ


Настолната игра е базирана на научно-доказани методики за развитие на житейски и емоционални умения в общности. Идеите и механизмите за игра са вдъхновени от години проучвания, научен труд, споделен опит и експертиза.

ПОЗИТИВЕН ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ


През 2020г. експертите Ph.D. Matt Englar-Carlson, Ed.D. Niobe Way, M.Ed Ashanti Branch и Lily Howard Scott казват, че споделянето на истории е възможност за развитие на личността и общността. Именно споделянето на истории е в основата на teambuilding играта LikeWhen.

"Няма по-голяма агония от това да заровим неразказаните истории вътре в нас"

MAYA ANGELOU

LikeWhen ВИ ДАВА много повече от забавление

РАЗВИТИЕ НА
ЕКИПНОСТТА

Настолната игра създава емпатия между играчите. Сплотява ги през споделени житейски истории и спомага за екипната ефективност. Играта развива mindfullness, желание за взаимопомощ и доверие.

РАЗВИТИЕ НА
"МЕКИ" УМЕНИЯ

Честата игра развива житейските умения и нивото на social awareness. Целия екип придобива увереност в екипната дейност. Всеки в него се научава да слуша другите, за да ги разбира – не, за да им отговаря.

ЛИЧНОСТНО
РАЗВИТИЕ

Честата игра в екипа ще развие индивидуалната и груповата емоционална интелигентност, социални умения, креативност и презентационни умения.

ПРИЯТНО
ИЗЖИВЯВАНЕ

Teambuilding играта има ясни и лесни за разбиране правила. Може да я играете по всяко време без предварителна подготовка. Играта е интересна и увлекателна – любима на стотици екипи по света.

УНИКАЛНА ВЪВ ВСЕКИ АСПЕКТ

LikeWhen Teambuilding Board Game

ПЪРВАТА ПО РОДА СИ TEAMBUILDING EQ ИГРА

Това е първата по рода си игра за изграждане и сплотяване на екипи чрез групово и индивидуално развитие на емоционална интелигентност и социални умения.

LikeWhen board game for social skills and emotional intelligence

СПЕЦИАЛНО ИЗРАБОТЕНИ КАРТИ

Картите съдържат специално подбрани авторски изображения и послания, които правят всяка игра много вълнуваща и завладяваща.

LikeWhen Teambuilding Board Game

ПО НАУЧНО-ДОКАЗАНИ МЕТОДИКИ

Механизмът на играта е базирана на изпитани и научно-доказани методики за личностно и групово развитие.

ИГРАТА НОСИ РЕАЛНИ ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Проучвания сред фирмени екипи, студентски групи и семейства, играещи играта ежеседмично показват красноречиво добри резултати.

1 %
КОНСТАТИРАТ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕФЕКТИ ВЪРХУ ЕКИПА
1 %
ВИЖДАТ ПОЛЗИ ЗА СВОЕТО ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ
1 %
СПОДЕЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е ПРЕДПОЧИТАНА ОТ ТЯХ ИГРА

"Хората си мислят, че историите се оформят от хората. Всъщност е точно обратното. Историите съществуват независимо от техните участници. Ако го осъзнаем - това знание е сила."

Тери Пратчет

Споделяйте ЕМОЦИИ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Заздравете връзката помежду си

играйте с приятели, близки, колеги

съпреживейте емоцията, споделете емпатията

Гледайте рекламните клипове на Настолна игра LikeWhen

Play Video about LikeWhen Teambuilding Board Game

КАКВО СПОДЕЛЯТ ХОРАТА СЛЕД ИГРАТА

Във всяка история виждаш частица от себе си. Слушайки историите на своите колеги се замислих за техните лични преживявания. Във всяка тяхна история откривах нещо общо със себе си.
Играта ме изпълва с благодарност. Опознахме се доста повече. По един непринуден начин се отворихме един за друг, и всъщност - мисля, че се заобичахме още повече.
Аз, честно казано, не очаквах, че толкова много ще ме докосне. От играта си взех вяра, че добрите неща предстоят; увереност, че съм заобиколена от истински хора и това да не се страхувам да показвам себе си.
В процеса на работа трудно можем с колегите ми да се срещнем и да говорим за себе си. Хареса ми това, че опознах много повече моите колеги. Тези лични истории, които в играта засегнахме, ме накараха да се замисля, че колегите просто са страхотни!
Играта позволява на всеки, доколкото е възможно, да се отпусне и да сподели това, което се случва в душите ни и в живота ни.
Научих се да не се притеснявам да изразявам своето мнение и да бъда себе си.

© 2022 FUNtazia International Limited.
All Rights Reserved!